Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Προϊοντα & Υπηρεσίες
09 Μάρ 21
Buy One. Save another: Για ποδηλασία με ασφάλεια για όλους
«Buy One. Save another.» είναι ο τίτλος της ευρωπαϊκής καμπάνιας της εταιρείας Lazer, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών με κράνη ποδηλάτου παγκοσμίως, και αυτό ακριβώς κάνει: προσφέρει κράνη Lazer εκεί όπου πραγματικά χρειάζονται.
02 Σεπ 20
Εξασφάλισε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής από τα Yava με μόνο 68 € - Δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα και οι 3μήνες του lockdown!
Απίστευτο κι όμως αληθινό... Την πιο «value for money» προσφορά για ετήσια συνδρομή γυμναστικής διαθέτει προς το κοινό φέτος ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα, τα Yava Fitness Centers.
27 Μαϊ 20
Η Garmin Greece υποδέχεται το καλοκαίρι με την «Beat Yesterday 2020»!
Η Garmin Greece πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και εγκαινιάζει την περίοδο «Beat Yesterday 2020», στη διάρκεια της οποίας, από 25 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί όλα τα προϊόντα Garmin σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με έκπτωση έως 15%!
29 Μαϊ 17
Το Ναύπλιο θα είναι και το 2017 το επίκεντρο της τριάθλητικής δράσης. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Nafplio Energy Triathlon 2017, στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου και είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Οι αποστάσεις των αγώνων θα είναι η καθιερωμένη Sprint (0,75–20-5χλμ) αλλά και η Standard/Olympic (1,5-40-10χλμ) που από αυτή τη χρονιά μπαίνει στο πρόγραμμα για να καλύψει και τις απαιτήσεις των πιο έμπειρων αθλητών.
17 Μαϊ 17
28 Μαϊου, Energy Aquathlon Championship 2017 στην Παραλία Βαρέα στα Μέγαρα. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μεγάρων δια του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού "Ηρόδωρος" συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 τον αγώνα "Energy Aquathlon Championship" στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων.
06 Απρ 17
Δυνατότητα ενοικίασης κολυμβητικής στολής Zone3 για το Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival
Η Energy Races σε συνεργασία με την Apostolidis Dive σου προσφέρουν σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή τη δυνατότητα ενοικίασης κολυμβητικής στολής ZONE3
05 Απρ 17
Kalamos Multisports Festival 2017: Μια διοργάνωση για όλους με Energy Triathlon, Aquathlon, Relay και Fitness events! Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Ωρωπού διοργανώνουν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 την αθλητική εκδήλωση "Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017" στην περιοχή Καλάμου-Αγίων Αποστόλων του Δήμου Ωρωπού.
08 Μάρ 17
Στον Κάλαμο Αττικής το πρώτο μεγάλο τριαθλητικό ραντεβού της Άνοιξης
Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο Κάλαμος Αττικής θα υποδεχτεί για 1η φορά ένα υπέροχο φεστιβάλ multisport. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα Τριάθλου, είτε sprint απόστασης (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο) είτε semi long (1.500μ κολύμβηση – 60χλμ ποδηλασία – 15χλμ τρέξιμο), όσο και στο πολύ προσιτό Aquathlon (750μ κολύμβηση – 5χλμ τρέξιμο)
27 Φεβ 17
Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας στις 12 Μαρτίου με φόντο το ολυμπιακό ιδεώδες!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο Ναυτικός Όμιλος Κυπαρισσίας συνδιοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 τον αγώνα "Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2017" και παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων – Νεανίδων , Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2017.
19 Ιαν 17
Energy Duathlon Championship: Πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό αγώνα του χειμώνα!
12 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι θα διεξαχθεί το Energy Duathlon Championship μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017. Πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό αγώνα του χειμώνα!
07 Δεκ 16
Μεγάλες προσφορές σε παπούτσια και ρούχα Pearl Izumi στο Top Cycles!
Επωφεληθείτε από τις προσφορές του Top Cycles, όπου θα βρείτε μια πλήρη γκάμα από  δρομικά ρούχα και παπούτσια, σε τιμές κόστους*,  ώστε να αποκτήσετε και σεις ένα δικό σας PEARL iZUMi.
15 Αυγ 16
Energy Triathlon Tolo 2016. Ολυμπιακή απόσταση, Super Sprint, Aquathlon & kids triathlon! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του "Nafplio Energy Triathlon" τον Ιούνιο του 2016, η καρδιά του Τριάθλου θα ξαναχτυπήσει δυνατά στην Αργολίδα, αυτή τη φορά σε Ολυμπιακή Απόσταση, σε μια Διοργάνωση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και της χώρας.
01 Ιουλ 16
Energy Duathlon Karpenissi 2016: Στις 31 Iουλίου η ενέργεια του Διάθλου θα γεμίσει το Καρπενήσι. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.ΟΤΡΙ.) και η Energy Races θα συνδιοργανώνουν την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 τον αγώνα διάθλου "Energy Duathlon Karpenissi" στην πόλη του Καρπενησίου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στεράς Ελλάδος.
25 Απρ 16
Στις 19 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο - Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Nafplio Energy Triathlon
Nafplio Energy Triathlon 2016. Στις 19 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!
14 Μάρ 16
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Energy Triathlon Attiki 2016
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 1ο Energy Triathlon Attiki που θα διεξαχθεί στην περιοχή Μαραθώνα – Σχινιά στις 10 Απριλίου 2016. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Energy Races.
βλέπετε 1 έως 15 από 18
Σελίδα:  1 |  2 | 
Garmin Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News